O nás

Vítám Vás na stránkách Dvě v troubě N&M 


Než se rozjedou webové stránky, tak si tady z toho udělám takový svůj pečící deníček, kde Vás budu zásobovat plky o tom, jak peču, proč peču, jak se mi nedaří, jak u toho potím krev, proč se ten krém srazil apod., ale věřím, že těmto katastrofám předejdu, vše se vydaří, bude jedlé a fotka zde zobrazená Vám nastartuje chuťové pohárky a pustíte se do toho se mnou :)

Ve zkratce něco k názvu. Proč Dvě v troubě? Protože jsme na to dvě a ve většině případů to vždycky skončí v troubě ;) N&M si můžete vyložit jako "ňam" a taky jako Naďa&Míša :) Vymýšlení názvu byla fuška a pak to stejně vymyslel manžel u piva, takže žádné zásluhy neneseme, ale jemu velký dík :)

A vize do budoucna? Tak ty já mám velký :D Už se vidím ve své kavárničce v retro stylu, kde si budu péct své dobroty :) Ale teď zpátky na zem... Webovky, logo, farmářské trhy,... A to zatím stačí. Nebudu prozrazovat vše ;)

A směr, kterým se chceme ubírat? Tak to jsou páje, cupcaky, brownies a třeba i cookies :) Prostě to, co tu chybí... Dobroty dělaný s láskou, za použití kvalitních surovin a ne žádná margarínová výrobna. A když vanilkový krém, tak s vanilkovým luskem. Amen :)

Pro začátek je to asi vše, tak to berte jako takový about ve zkratce od Nadi.
A kočičku berte s nadhledem :)

Najdete nás také na "Fejsbůku", kde je spousta dalších koláčů, dezertů, tartelek, dortů apod. Tak nás "lajkněte" ;)

N&M

Kontakt: 603 404 860
e-mail:    dvevtroube@gmail.com


Komentáře

Populární příspěvky