Nebloguješ, nepečeš? Jako bys nebyl...

Dnes jsem se podívala na svou poslední aktivitu, co se týče pečení nebo blogování a musím říct, že jsem se zhrozila. Poslední příspěvek na blog byl přidán 2.6.2016. Na Facebooku Dvě v troubě to byla bublanina 20.6.2016, když nepočítám sdílení vánočního cukroví.



Takže suma sumárum... Nic moc. Nějak nám to tu upadá a je na čase se blogu a celkově tomu všemu kolem Dvě v troubě začít víc věnovat.

Absence blogování byla způsobená mým nástupem do práce. V tom červenci to byl opravdu masakr. Musíte se učit novou věc, kvůli tomu trávíte i více času v práci... No a tak nějak nezbýval čas na pečení. Navíc bylo léto a to svádělo k procházkám a k vyjížďkám na kole s mrňousem :).





Ale teď už se není na co vymlouvat. Do práce chodím většinou k večeru na pár hodin a sem tam by se taky našel čas na to si něco upéct. No a taky tu máme ty víkendy :).

Tak abychom to tu trochu zase oživili, tak jsem se rozhodla, že ve čtvrtek bych mohla něco upéct, ale budu k tomu potřebovat vás.

Dnes přesně ve 23:59 hod. na Facebooku najdete 4 fotografie (bohužel anketu nelze vytvořit). A pak už je to jednoduché. Na výběr je ze tří cupcakes a jedné bublaniny a vy budete ti, kteří rozhodnout o tom, co upeču. Tak koukejte "lajkovat". Čas máte pouze do středy odpoledne, cca do 17:00. Pak nákup a tak. Znáte to :).

A samozřejmě nemůžu zapomenout na vánoční cukroví :D.

Jako každý rok nabízím pečení klasického vánočního cukroví za použití kvalitních surovin, másla, domácí marmelády, ořechů, kvalitní čokolády...
Těšit se můžete na linecké, rohlíčky, pracny, plněné ořechy a skořicové sušenky. Dále makové cukroví, Išelské, kakaové knoflíky, šlehačkové a Masarykovo cukroví.

Cukroví bude k vyzvednutí od 19.12 - 21.12. Cena za 1 kg - 350,-.






N.






Komentáře

Populární příspěvky